EVVC te sterk voor Prinses Irene

NISTELRODE - In een troosteloos decor, althans dat vermoedt jouw verslaggever omdat hij niet aanwezig was vanwege het verbod op toeschouwers, verloor Prinses Irene met 3-1 van de Vinkelnaren. Geen toeschouwers en de weinigen die wel welkom waren, zagen in de 1e helft, die in 1-1 eindigde, een iets beter Prinses Irene. De mannen uit de gemeente Den Bosch kwamen al vroeg op 1-0, door wie anders dan Gerwin v.d. Boom. Aron v.d. Rijt maakte rond het half uur gelijk. Op slag van rust ontsnapte Prinses Irene, toen een inzet op de paal belandde.

Na de rust was EVVC de betere en drukte dat al snel uit in de score. In de 53e minuut werd in twee instanties een vrije trap binnen gewerkt en amper vijf minuten later ging de wedstrijd in het slot toen de ploeg van, de na dit seizoen afzwaaiende coach Antwan van Rijn, op 3-1 kwam. Prinses Irene was daarna onmachtig en wist nagenoeg niets meer te creëren. Datzelfde gold overigens ook voor EVVC, dat echter wel veel efficiënter was. Gezien het spelbeeld in de 2eperiode verloor Prinses Irene terecht