Afbeelding
CvS

Prinses Irene houdt punten in huis

Sport

NISTELRODE - Het eerste en tweede doelpunt van de zondagmiddag 21 november werden gemaakt door ODC. Daarna was het Annelies Thijssen vanaf de strafworpstip. Evy van den Akker schoot vanaf afstand de gelijkmaker. ODC vond de korf weer, waardoor de korfbalsters van Prinses Irene tegen een achterstand van 2-3 aankeken. Laura van de Ven en Carolien van Santvoort scoorden beide en zo kwamen de dames op een voorsprong. ODC wist weer twee keer te scoren. Anouk van Grinsven zorgde voor de 5-5 en in de laatste minuut scoorde ODC, maar Maddy van Dijk zorgde ervoor dat er met 6-6 de rust in werd gegaan.

Het was na rust dat ODC op 6-8 voorsprong kwam. Een goede individuele actie van Maddy van Dijk leverde Prinses Irene een strafworp op en Maddy wist te scoren 7-8. Evy van den Akker zorgde voor de 8-8. Het was vervolgens Gaby van Santvoort die met haar snelheid haar tegenstander achter zich liet en de 9-8 kon scoren. ODC wist daar weer een doelpunt tegenover te zetten maar Evy van den Akker bracht Prinses Irene weer op 10-9 voorsprong. Hierna scoorde Carolien van Santvoort en Gaby van Santvoort en met een voorsprong van drie doelpunten en nog vier minuten te gaan, leek de winst al binnen te zijn. ODC wist drie keer te scoren, 12-12. Arno Theunisse zette op een goed moment de time-out in om de dames met een tactisch plan de laatste secondes in te sturen. Het was uiteindelijk aan Gaby van Santvoort om van ver een loepzuiver schot binnen te gooien. Geheel terecht wist Prinses Irene de twee punten binnen te slepen.

Afbeelding
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 4 minuten geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt