Altior 2 onderuit in de Zaert

HEESWIJK-DINTHER - Altior 2 speelde zondag 21 november thuis in de Zaert tegen ODC2 uit Ommel. Voorafgaand aan de wedstrijd was er één minuut stilte ter nagedachtenis aan Meriam Pennings, lid van onze vereniging en moeder van vier dochters waarvan er drie in onze selectie spelen. Waar onze kracht vorige week in de eerste minuten van de wedstrijd lag, zat daar afgelopen zondag juist het venijn. ODC wist snel een gat van twee doelpunten te slaan. Door onvoldoende concentratie in de verdediging en fouten in de aanval, lukte het aanvankelijk niet om dichterbij te komen. De schade bleef beperkt, de ruststand was maar twee doelpunten verschil in het voordeel van de gasten.

In de tweede helft kwamen de meiden beter uit de startblokken, verdedigend stond het als een huis en in de aanval werden betere keuzes gemaakt. Toch lukte het niet om langszij te komen, de stand bij het laatste fluitsignaal was 10-11.

Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt