Afbeelding

Lokaal ontvangt Vorstenbosch met open armen!

Gemeentenieuws

Ik ben nieuw bij Lokaal, na acht jaar burgerlid bij de commissie Ruimtelijke Zaken voor PP Blanco te zijn geweest. Doordat PP Blanco heeft besloten zichzelf op te heffen en ik Vorstenbosch wil blijven vertegenwoordigen in de raad en commissies, heb ik mij aangesloten bij Lokaal. Lokaal is een politieke partij zonder kleur en dat is wat ik wil uitdragen. De raad en commissies hebben namelijk geen kleur en de vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen vertegenwoordigen alle inwoners en belanghebbenden van Bernheze. Het stoort mij dan ook dat er door partijen wordt ‘geroeptoetert’ en op de borst geklopt wordt, zodat het beeld ontstaat dat zij dit voor elkaar hebben gekregen. Dat is niet zo.

De raad en commissies nemen een gezamenlijk besluit dat breed gedragen is (met natuurlijk voor- en tegenstanders), maar het moet in het belang zijn van de inwoners en belanghebbenden van Bernheze. Ik wil me de komende periode inzetten voor het toegankelijker maken van de raad en commissies voor de inwoners en belanghebbenden van Bernheze, ook wel burgerparticipatie genoemd. Na de verkiezingen wil ik bij voldoende steun vanuit Vorstenbosch graag bij Lokaal burgerlid Ruimtelijke Zaken worden.

In het dagelijks leven ben ik civieltechnisch kostendeskundige, woon met veel plezier in Vorstenbosch, speel graag een potje tennis en ben actief bij de Vorstenbossche Boys.

Rob Houweling, burgerlid Ruimtelijke Zaken Lokaal