Afbeelding

We doen het samen

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Het Dorpsplein en WIJ Heesch zijn beide opgericht om hulp te bieden aan inwoners van Heesch. Soms weet je zelf niet precies welke voorzieningen er allemaal zijn. Die vragen kunnen zij goed beantwoorden en er is zelfs een hele handige website voor ontwikkeld, www.hulpwijzerbernheze.nl, met een schat aan informatie. Zo nodig verwijzen ze door. 

Heb je een praktische vraag omdat je zelf wat beperkter uit de voeten kunt? Geen probleem want de vrijwilligers staan al meer dan een jaar klaar om hulp te bieden. Ze komen graag voor een simpel klusje (binnen of buiten), een boodschap, een uitje of misschien heb je wel een andere vraag. Zij vinden het fijn om je te helpen waar ze kunnen! 

Je kunt bellen of appen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via 06-12997409. Mailen mag ook; vraag@dorpspleinheesch.nl.

O ja, nog even dit. Vanaf januari is er een nieuwe naam. Beide stichtingen gaan dan verder onder Samen Heesch. Maar... ze blijven doen wat ze nu ook doen, jou helpen waar ze dat kunnen. Wil je hen helpen? Neem dan even contact op. Graag tot ziens!

Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 18 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 19 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 23 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!