Afbeelding

Feel Good Store Sparkling is klaar voor de feestdagen

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – Op zoek naar een winkel die je niet zomaar op iedere hoek van de straat kunt vinden? Dan ben je bij Feel Good Store Sparkling op de juiste plek. De winkel met een enorm breed assortiment is meer dan klaar voor de feestdagen en de medewerkers helpen je graag met het vinden van het perfecte cadeautje.

Dat dit niet zomaar een winkel is, blijkt direct wanneer je binnenstapt. Je kijkt er je ogen uit. Van boeken tot speelgoed, van voedingssupplementen tot lichaamsverzorging en van woonaccessoires tot kantoorartikelen. Het is allemaal te vinden in één ruimte. Kristel van Dijk, eigenaresse van de winkel, vertelt waarom de winkel uniek is: “We hebben zoveel verschillende spullen. Daarnaast proberen wij ons echt te onderscheiden met natuurlijke en hoogwaardige producten van merken als Golden Naturals, New Care, Orthica, Janzen, Louis Widmer, Collistar, Pupa, Wasparfum, PRFM, Alka, Treatments, Bountiful, Zoedt, en John van G. Tot slot zijn alle medewerkers goed opgeleid om de klanten op de juiste manier te adviseren.”

Ook voor de inkopen van de feestdagen kom je bij Feel Good Store Sparkling zeker niet bedrogen uit. Voor ieder is er namelijk wel iets waar ze gelukkig van worden. “We hebben enorm veel sinterklaas- en kerstcadeautjes voor alle leeftijden. Met speelgoed voor de kinderen, boeken voor zowel mannen als vrouwen en een ruim aanbod aan woonaccessoires, (geur)kaarsen en diffusers voor in huis ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast hebben we jaarlijks een uitgebreid aanbod in kerstkaarten”, vertelt Kristel.

Het lijkt dat mensen elk jaar vroeger op pad gaan voor de feestdagen. Dat merken ze ook bij de winkel in Nistelrode: “We zijn al vanaf augustus bezig met de inkopen voor de feestdagen. Dit wordt steeds belangrijker. We proberen de laatste trends en ontwikkelingen te volgen en dit jaar merken we dat er meer kaarsen en artikelen voor in huis worden gekocht, maar boeken, parfum en andere geurtjes blijven altijd populair in deze tijd van het jaar.”

Het bedrijf is druk bezig om mensen er bewust van te maken dat ze hier kunnen slagen voor de feestdagen. “We zijn erg actief op Facebook en Instagram om ons assortiment uit te lichten, daarnaast organiseren we speciale avonden. Dus ga ons zeker volgen op deze kanalen”, deelt Kristel mee. 

Tot slot heeft ze nog een boodschap voor bedrijven: “Als je als bedrijf samen met je medewerkers hier wilt langskomen, zodat zij, voor een bepaald bedrag, zelf hun kerstpakket samen mogen stellen, dan kan dat ook. Neem contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.” Er is dus echt voor iedereen wat te krijgen bij Feel Good Store Sparkling. Een unieke winkel met een bijzonder assortiment.

Feel Good Store Sparkling
Parkstraat 8
5388 HS Nistelrode
0412-201202
info@sparkling-nistelrode.nl
www.sparkling-nistelrode.nl.

Instagram: sparkling_nistelrode
Facebook: @drogisterijsparkling

Tekst: Max van der Heijden
Foto’s: Marcel van der Steen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding