De 2-1 , fraai schot Tim Kamp
De 2-1 , fraai schot Tim Kamp Ruud Schobbers

HVCH trakteert thuis-toeschouwers: 3-1

HEESCH - Geen toeschouwers op Sportpark de Braaken, maar vele toeschouwers thuis om de wedstrijd HVCH-Brabantia via de livestream te volgen. HVCH1 stelde niemand teleur, want ook zondag 14 december werd een goede pot op de mat gelegd en bleven de drie punten in Heesch. Het Eindhovense Brabantia ging met een 3-1 nederlaag terug naar Strijp. Door deze overwinning gaat HVCH nu aan kop in klasse 1C met zeventien punten uit zeven wedstrijden.

HVCH begon de wedstrijd goed en moest wederom het spel maken. Brabantia kwam echter op voorsprong door een vrije trap van 25 meter die links van de muur binnendraaide: de keeper had duidelijk voor de andere hoek gekozen. Maar ook zondag waren de blauw-witten niet onder de indruk. Het spel werd vol passie hervat en vijf minuten later stond de gelijkmaker al op het (haperende) scorebord. Yannick van den Berg kopte een indraaiende vrije trap fraai binnen. De keeper durfde het duel niet aan…

Na een slordige fase in de wedstrijd met wat mogelijkheden over en weer, kreeg Heesch weer het overwicht. De voorsprong zat er aan te komen. Vlak voor rust maakte Tim Kamp een wonderschone goal door op twintig meter van de goal zijn tegenstander uit te kappen en, met een fraaie krul in de verre hoek, raak te schieten; 2-1; lekker rusten...

Na rust ging het spel op en neer. Beide teams kregen kansen. Collectief HVCH ging weer wisselen. Tom Hekerman kwam erin en speelde Tim Kamp aan op de 5 meter: met zijn rug naar de goal lukte het hem zijn kont erin te draaien en op z’n ‘Gerd Müller’s’ raak te schieten: 3-1. Punten binnen, HVCH koploper. Jammer dat er geen live-publiek bij kon zijn!

De 1-1, kopbal Yannick vd Berg
De trotse koplopers
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 12 minuten geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 49 minuten geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein