Afbeelding

Concert Maaslands senioren orkest

Kunst & Cultuur

BERNHEZE - Nadat het vorig jaar niet door kon gaan, was er op woensdag 10 november weer een concert van het Maaslands Senioren Orkest. Deze keer in CC De Pas in Heesch in samenwerking met ziekenvereniging Horizon. 

De zaal was helemaal vol. Nadat iedereen was voorzien van een kopje koffie en koekje, kon de middag beginnen. De aftrap was “Nights in white Satin” van The Moody Blues. Een goed begin. Daarna volgden musical highlights, met nummers uit onder andere de musicals Jesus Christ Superstar, Miss Saigon, The Phantom of the Opera, Les Miserables en Hair. Daarna was er een potpourri van country and western en Mexicaanse muziek. In de pauze werden alle bezoekers voorzien van een drankje en was er een loterij met prijzen die gesponsord waren door diverse lokale ondernemers uit Heesch. 

Na de pauze startte het Maaslands Senioren Orkest met een polka, gevolgd door ‘Goud van Oud’ liedjes van Nederlandse bodem. Zoals gebruikelijk was er nog een toegift van Dixieland muziek en daarmee kwam er een einde aan een hele gezellig middag. De dirigent van het Maaslands Senioren Orkest bedankte alle aanwezigen voor hun komst naar CC De Pas en op haar beurt bedankte Rieky Vermeulen van ziekenvereniging Horizon het Maaslands Senioren Orkest voor een geweldige show.

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 7 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 9 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 10 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 12 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 12 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 16 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid