HVCH JO17-3 in het nieuw gestoken
HVCH JO17-3 in het nieuw gestoken

HVCH JO17-3 in het nieuw gestoken

Sport

HEESCH - HVCH JO17-3 is heel erg blij dat ze door Bouw- en Timmerbedrijf Robert Lange en NobraCars Uden BMW-dealer in het nieuw zijn gestoken. Het team zal de schitterende tenues met trots dragen.

HVCH JO17-3 is een team waarin presteren en gezelligheid samen gaat. De sportieve mannen komen dit jaar uit in de vierde klasse en staan daar na de eerste wedstrijden bovenaan de ranglijst. Hopelijk weten ze dat tot aan het eind van het seizoen vol te houden zodat de platte kar besteld kan worden!

Bouw- en Timmerbedrijf Robert Lange is een eenmanszaak uit Heesch met 35 jaar ervaring waarbij vakmanschap voorop staat. Je bent hier aan het juiste adres voor je kleine en grote verbouwingen en timmerwerken.

NobraCars Uden is sinds 1978 officieel BMW-dealer in de regio. Dit bedrijf zorgt met haar expertise en ervaring dat het voor haar klanten in de regio als thuis voelt. Zo blijft NobraCars Uden verbonden met zowel nieuwe, als lang bestaande relaties. Zowel zakelijk als particulier is NobraCars Uden het vertrouwde adres voor alles wat met BMW en MINI te maken heeft.

Namens alle spelers, leiders en ouders hartelijk dank voor de tenues.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 5 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 6 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 6 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze