Toon achter de balie bij T Service
Toon achter de balie bij T Service

T Service is hét punt voor al je pakketjes

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – Er worden ieder jaar meer pakketjes verzonden. We bestellen kleding, gadgets, boeken en nog veel meer producten die in allerlei vormen en verpakkingen naar ons worden opgestuurd. Het is daarom enorm belangrijk dat deze pakketten bij een centraal servicepunt opgehaald én afgeleverd kunnen worden. Desondanks zat Nistelrode tijdelijk zonder zo’n servicepunt. Toon van den Hurk (22) ondernam actie en richtte T Service op. Zijn initiatief blijkt een schot in de roos.

Toon was al enkele jaren werkzaam bij VIPackage in Nistelrode toen het koeriersbedrijf besloot te stoppen. Hij wist van het belang van zulke diensten en wilde altijd al een eigen bedrijf. “Er is mij aangeboden of ik verder wilde gaan met een pakketdienst. Dit was een makkelijke stap om te maken voor mij. Er is heel veel vraag naar deze dienst en ik weet natuurlijk precies hoe alles werkt, dat maakt het makkelijker”, begint hij zijn verhaal.

Bij T Service kunnen mensen hun pakketjes opsturen en afhalen, maar ze kunnen er ook terecht als ze een verzendbewijs willen aanmaken of als ze vragen hebben over hun pakket. Er zijn al enkele bekende koeriersdiensten verbonden aan T Service: “Voor pakketjes van DHL, Homerr en UPS kunnen mensen al bij ons terecht. DPD komt daar als het goed is snel bij, daar ben ik mee bezig.”

Dat dit bedrijf van enorm belang is voor Nistelrode en omstreken is, volgens Toon, in de eerste weken direct zichtbaar geworden: “De inwoners zijn heel erg blij dat ik dit doe. Ze vinden het ook fijn dat ik ze kan helpen met al hun vragen. Ik probeer mijn service altijd zo hoog mogelijk te houden. Het is bijzonder hoeveel verschillende mensen hier elke dag komen om hun pakket op te halen. Zo wordt het servicepunt steeds bekender en kunnen meer mensen geholpen worden.”

Het bedrijf van Toon is gevestigd aan de Heescheweg 17, naast tankstation Argos. T Service is doordeweeks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, maar Toon zet graag een stapje extra: “Als mensen het prettig vinden dat ik langer openblijf, zodat ze hun pakket na werktijd kunnen ophalen, dan kan ik dat natuurlijk regelen.” Verder is hij ook van plan om de openingstijden te verruimen rondom de feestdagen. “Dat is de extra service die ik wil bieden aan zowel particulieren als zakelijke klanten, want iedereen is hier altijd welkom”, eindigt de enthousiaste ondernemer vanuit zijn werkplaats.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding