Afbeelding

De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Onthulling Prinsen Carnaval
Komende zaterdag is het zover, de onthullingen van Prins Porcellus XLIV en Adjudant en Prins Porcus L en Adjudant. Vanaf 18.30 uur start het programma in CC De Pas en zal Stichting Carnavalsviering Heesch de nieuwe hoogheden van Heesch onthullen. Zorg dat je erbij bent! Voor toegang tot dit evenement dien je in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (QR-code).

Sinterklaasintocht
Zondag komt Sinterklaas naar Heesch! Deze feestelijke dag begint zondag om 12.30 uur met een intocht door het dorp. Na een korte stop bij ‘t Oude Raadhuis start om 14.00 uur een grote pyjamaparty in CC De Pas. Als verrassing voor Sinterklaas vragen we alle kinderen om in hun pyjama naar CC De Pas te komen. Dat wordt leuk! Doe extra je best want de kinderen die het leukst verkleed zijn, maken kans op een leuk prijsje! Rond 15.00 uur eindigt het programma op het podium. De Sint blijft nog even om met de kinderen op de foto te gaan. Vervolgens gaat de pyjamaparty verder. De voetjes gaan van de vloer en ook Sinterklaas danst misschien nog even mee!

Bij dit evenement is voor toegang tot CC De Pas voor iedereen van 13 jaar en ouder een geldig coronatoegangsbewijs in combinatie met een identiteitsbewijs nodig.

Filmavond
Op 15 en 16 november staat de volgende filmavond weer op het programma. In verband met de licenties voor de films worden de titels uitsluitend bekendgemaakt via de nieuwsbrief. Schrijf je dus snel in voor deze nieuwsbrief via www.de-pas.nl/aanmelden-nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Liederentafel
Op woensdag 17 november is weer de volgende Liederentafel; een bekend fenomeen. Iedere derde woensdag van de maand wordt een gezellige avond georganiseerd waar volop meegezongen en gedanst kan worden. Zorg dat je erbij bent!