Drie punten voor Avesteyn

EINDHOVEN/HEESWIJK-DINTHER - Zondag 7 november stond de uitwedstrijd tegen Pusphaira op het programma voor Avesteyn. De wedstrijd begon rustig. Avesteyn had veel de bal en moest kansen gaan creëren. Na ongeveer tien minuten was de eerste kans ook meteen een doelpunt. Stan de Laat kreeg de bal uit een voorzet en schoof de bal rustig in de hoek van de goal, 0-1. De eerste helft verliep verder rustig en dit was dan ook de ruststand.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde, Avesteyn had veel de bal en Pusphaira zakte ver in. Een speler van de thuisploeg trok aan de noodrem, met als gevolg zijn tweede gele kaart. Hij kon dus vertrekken. Daardoor kwam Pusphaira helemaal niet meer aan aanvallen toe. Halverwege de tweede helft was het weer Stan de Laat die scoorde. Avesteyn ging op zoek naar de 0-3. Deze kwam er ook. Na weer een goede voorzet van rechts was het wederom Stan de Laat die scoorde. Hij kopte de bal keurig binnen bij de tweede paal. Daarna was de wedstrijd wel gespeeld. Net voor het einde van de wedstrijd kreeg Stan nog een kans om zijn vierde van de wedstrijd te maken, maar dit was hem helaas niet gegund. Hij schoot de bal over. 0-3 is de uitslag van de wedstrijd.