Afbeelding

Vrienden van HBV kopen superlot

Sport

HEESCH - De Grote Clubactie is nog in volle gang. Online en offline kunnen nog steeds loten gekocht worden bij leden van de Heesche Badminton Vereniging. Speciaal onderdeel van de Grote Clubactie zijn sinds enige jaren ook de ‘superloten’. Een superlot is een speciaal lot met de winkans van vijftig normale loten dat verkocht kan worden aan vrienden en sponsoren van de vereniging.

Vorige week zijn vier superloten verkocht aan sponsoren Frans Hoeks (Tomans Schilderwerken), Louis Verstegen (Houthandel Verstegen), Riny van Esch (Slagerij/Poelier Riny van Esch) en Michel Berendse (sportbar ’t Vijfeiken). Frans, Riny en Louis zijn al enige tijd vrienden van de vereniging. De vereniging is trots om ook Michel Berendse vanaf dit seizoen tot haar vrienden te mogen rekenen. Als nieuwe uitbater van sportbar ’t Vijfeiken is Michel naast sponsor tijdens de speelavonden ook hofleverancier van koffie, thee, sportdrank en andere versnaperingen.

Van elk verkocht superlot gaat tachtig procent van de opbrengst naar de club. Met het opgehaalde geld kan de Heesche Badminton Vereniging de komende jaren meer activiteiten organiseren, nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen en vrijwilligers opleiden tot assistent-trainers.