Afbeelding

GEANNULEERD - GOOS-FIT houdt open dag

Ondernemend Bernheze

HEESCH - GOOS-FIT heeft een nieuwe locatie, hiervoor zou een open dag georganiseerd worden. Helaas gaat, vanwege de aangescherpte coronamaatrdegelen, de open dag op zaterdag 20 november niet door. We komen snel terug met een nieuwe datum om onze deuren voor iedereen te openen om een kijkje te nemen in de meest exclusieve personal training studio in omgeving. Uiteraard met een hapje en drankje. We houden je op de hoogte!

Bij GOOS-FIT bieden wij meer dan alleen een uurtje sporten. Samen gericht kijken naar drie belangrijke aspecten voor een gezonde levensstijl. Tijdens onze coaching wordt er gekeken naar voeding, beweging en ontspanning. Door de balans van bovengenoemde aspecten terug te brengen, creëren wij samen een realistische en haalbare doelstelling. Met onze ervaring en kennis doorlopen wij op een leuke en vooral verantwoordelijke manier het stappenplan. Kortom; iedereen verdient een persoonlijk coaching traject op maat. Effectief voor de lange termijn!

Wil jij aan jezelf werken? Wij ondersteunen graag met tips en tricks, in combinatie met een gepersonaliseerd voedingsschema.

Maak snel een vrijblijvende afspraak via info@goos-fit.nl. Hierna kijken wij dan samen naar de mogelijkheden binnen onze studio.

GOOS-FIT | PERSONAL TRAINING STUDIO

Runstraat 1
5384 VH Heesch
06-12554940