Afbeelding

Alpaca Winter Wonderland

Activiteit

VORSTENBOSCH - Van vrijdag 26 november tot en met zondag 9 januari wordt onze alpacafarm omgetoverd tot een magisch Alpaca Winter Wonderland. De boerderij is in kerstsfeer en onze alpaca’s doen gezellig mee. Hun jasje groeit lekker door, dus ze zijn ook nog eens heerlijk wollig in de wintermaanden. Naast de mogelijkheid tot lunch, high tea en borrel in de Alpacabar is er ook buiten een kraam bij het kampvuur. Haal daar je Glühwein of warme soep. Of ga lekker marshmallows roosteren boven het vuur. 

Op onze boerderij vind je een alpacashop met mooie, zachte, luxe en leuke alpaca artikelen. Tijdens deze periode zorgen wij dat deze feestelijk worden verpakt, zodat jij ze cadeau kan doen onder de boom. 

Kerstmarkt
Kom gezellig kerstinkopen doen! Op zaterdag 11 december en zondag 12 december tussen 10.00 en 17.00 uur organiseren wij een kerstmarkt. Daar vind je een breed assortiment van onze alpaca producten en zijn er verschillende kramen met producten van lokale ondernemers.

Je eigen kersthanger maken voor in de boom? Tijdens de kerstmarkt organiseren wij een workshop vilten met alpacawol. Voor €3,50 per persoon schuif jij tussen 10.30 en 15.30 uur aan en vilt jij onder begeleiding jouw alpacawollen hanger. Leuk voor jong en oud! Een ticket kopen voor het vilten kan ter plaatse. 

Entree
Entree is gratis. Het is niet nodig om te reserveren voor een bezoek aan Alpaca Winter Wonderland en de kerstmarkt. Check hier onze openingstijden. 

Activiteiten met alpaca’s
Tijdens Alpaca Winter Wonderland organiseren we net als anders ook activiteiten met onze alpaca’s, maar onze alpaca’s zorgen dat ze er extra feestelijk opstaan voor de kerstdagen. Reserveer voor een alpacawandeling, alpaca meet & greet of ga op stal met onze alpaca’s om te genieten van een borrelplank.

Alpacafarm Vorstenbosch
Leeghandseweg 10a
5476 VD Vorstenbosch

www.alpacavorstenbosch.nl

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 6 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze