Afbeelding
Ruud Schobbers

HVCH dendert door

Sport

NIJMEGEN/HEESCH - Het ongeslagen HVCH moest zondag 24 oktober aantreden tegen hekkensluiter NEC uit Nijmegen. Het antwoord was al snel gegeven in het zonnige Goffertpark in Nijmegen, want ook die dag waren de drie punten voor de blauw-witten uit Heesch. Binnen het kwartier stond het al 0-2 door goede doelpunten van Tim Kamp (eerst op de lat en toen alsnog erin) en verdediger Joël van den Berg, die een corner direct op de pantoffel nam.

Bij rust waren de Heeschenaren al uitgelopen naar een comfortabele 0-4. Milan Raymakers maakte een mooie aanval over rechts prima af en Roy Vissers scoorde een kopiegoal van vorige week: vanaf de zestien met een krul in de linkerhoek. Trainer Roy de Haan kon in de rust rustig een kopje thee drinken en hoefde niets meer te doen.

HVCH begon de tweede helft zoals de eerste: na twee minuten lag de bal er alweer in. Tweede assist Sjoerd Schobbers, tweede goal Tim Kamp. Daarna begon het grote wisselen en kwamen alle reserveveldspelers ook in actie. Tom Hekerman krulde een vrije trap fraai over de muur, waarna NEC ook nog een bal in eigen doel werkte. Pas in de 80ste minuut creëerde NEC de eerste echte kans en een minuut later scoorde Justin van Wijhe de Nijmeegse eretreffer, toen de buitenspelval niet goed openklapte. Invaller Michel van den Akker maakte tenslotte nog de 1-8. Geen spannende wedstrijd die dag, wel drie dikverdiende punten waardoor HVCH met tien uit vier een uitstekende competitiestart kent.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 27 minuten geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland