Afbeelding

Filmdag bij CC Nesterlé

Kunst & Cultuur

NISTELRODE - Volgende week verschijnen er op donderdag 28 oktober maar liefst twee mooie films op het witte doek bij CC Nesterlé. De titels maken wij – vanwege licentierestricties – alleen bekend via onze nieuwsbrieven, waarop je je kunt abonneren via www.nesterle.nl.

Filmavond – aanvang 20.15 uur 
Oscargenomineerde Poolse film van Jan Komasa met 4* gewaardeerd door onder ander Volkskrant, AD.

Het verhaal: Pater Tomasz is geen doorsnee priester. Hij drinkt, gebruikt drugs, heeft seks en schrikt niet terug voor een welgemikte kopstoot om een discussie in zijn voordeel te beslissen. Dat Tomasz niet lijkt op zijn collega’s heeft een reden: hij is helemaal geen priester. Hij is zelfs niet pater Tomasz, maar Daniel, een jeugddelinquent die even niet gezien wil worden als hopeloos geval.

Aanvang 20.15 uur. Tickets à € 5,00 verkrijgbaar aan de kassa vanaf 19.30 uur. 

Vakantiefilm – aanvang 15.00 uur 
Nederlands gesproken animatiefilm voor jong (>6 jaar) en oud(er).
Deze recensie spreekt voor zich: ‘Deze film is meer dan een feel good movie met een morele boodschap. Hij raakt letterlijk je ziel, zoals geen enkele animatie dat ooit eerder heeft gedaan. Pluk de dag, leef in het heden en geniet van elk moment en van elke handeling met alle zintuigen die je hebt. Verder zijn de stemmen erg goed ingesproken en de jazz muziek klinkt ook geweldig. 4,5 * voor dit juweeltje.’

Aanvang 15.00 uur. Tickets à € 2,50 verkrijgbaar aan de kassa vanaf 14.30 uur.