Spannend, maar geen punten voor Altior

OMMEL/HEESWIJK-DINTHER - Altior speelde zondag 17 oktober de laatste wedstrijd voor de zaalcompetitie uit tegen ODC in Ommel. Het bleek een spannende wedstrijd waar ODC in eerste instantie het initiatief neemt, maar waar Altior de wedstrijd steeds meer naar zich toe wist te trekken. Dit door hard werken en het creëren en scoren van vele strafworpen. Altior ging rusten met een 7-5 achterstand. Gelijk in de tweede helft kwam Altior zeer sterk uit de startblokken en nam een voorsprong van 7-8. Met nog ongeveer vijftien minuten op de klok was de stand 8-9. Op dit cruciale moment nam bij Altior de concentratie af, werd aanvallend onvoldoende gecreëerd en werden verdedigend teveel fouten gemaakt. ODC kreeg vleugels en liep uit naar een voorsprong van 13-9. Het werd nog 13-10 maar uiteindelijk ging Altior met een eindstand van 15-10 van het veld. De dames kunnen zich nu alvast gaan opmaken voor de zaalcompetitie die in november van start gaat. Blijf op de hoogte van al het nieuws op www.altior-korfbal.nl.

ODC 2 - Altior 2: 11-5
DSV 2 - Altior 3: 5-12
Altior MW1 - Flamingo’s/Nijnsel MW1: 10-7
De Korfrakkers MW2 - Altior MW2: 12-8
VIOS/Spes A1 - Altior A1: 6-13
VIOS/Spes B1 - Altior B1: 6-1
Altior C1 - Rooi C1: 11-3
Altior D1 - De Korfrakkers D2: 11-8