Afbeelding

Lokaal heeft gekozen voor een lijsttrekker met een vertrouwd gezicht: Rien Wijdeven

Gemeentenieuws

BERNHEZE - Tijdens onze algemene ledenvergadering van 14 oktober is Rien Wijdeven voor de tweede keer gekozen als lijsttrekker voor onze partij. In een voor de Bernheze politiek “turbulent” jaar is daarom nu bewust gekozen voor stabiliteit, continuïteit en vertrouwen, om op deze manier verder te bouwen aan de toekomst van onze gemeente.

Wijdeven is niet alleen vertrouwd met het politieke speelveld en haar regels, maar ook een bekend gezicht bij de inwoners en bedrijven van Bernheze. Hij beschikt natuurlijk over heel veel ervaring, maar ook over dossierkennis en heeft menig lastig dossier tot een goed einde weten te brengen. Mede dankzij zijn financiële achtergrond is Bernheze nog steeds een financieel zeer gezonde gemeente die tegen een stootje kan. Hij heeft hart voor de zaak en is soms ook hard voor de zaak, daar waar dat nodig is.

Achter Rien staat een geweldig team! Er is heel bewust voor kwaliteit en ervaring gekozen en dat geldt niet alleen voor de lijsttrekker, maar voor de totale kandidatenlijst. Het bestuur van Lokaal heeft heel zorgvuldig haar kandidatenlijst samengesteld en na goedkeuring van de leden tijdens de ledenvergadering, kunnen we stellen dat de kandidatenlijst een mooie balans is geworden tussen kennis, ervaring en bruisende nieuwsgierigheid. Ouderen die de jongeren meenemen en de jongere garde die op haar beurt de ‘ervaring en kennis’ vanuit nieuwe invalshoeken bevragen en verrassen.