Afbeelding

D66 Bernheze neemt deel aan gemeenteraadsverkiezingen 2022!

Gemeentenieuws

BERNHEZE - Op 17 september 2021 besloot D66 Bernheze op de algemene ledenvergadering niet deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2022.  Ondanks het feit dat het uitgebreid besproken was binnen fractie, steunfractie en de ALV, heeft de schok van niet deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 binnen D66 Bernheze veel los gemaakt. 

Er is nogmaals binnen de lokale afdeling goed over gesproken en er zijn meerdere mensen opgestaan die gezamenlijk de komende 4 jaar aan de slag willen om het geluid van D66 te vertegenwoordigen binnen de gemeente Bernheze. Bij belangrijke onderwerpen zoals klimaat, leefomgeving, kansengelijkheid en wonen, is er nog zoveel meer te doen. Vanuit onze visie en idealen willen en kunnen we hierin nog veel meer bereiken. Er is een nieuwe kandidaat-lijsttrekker opgestaan en de leden kunnen zich momenteel aanmelden voor de kandidatenlijst en eventueel ook voor het lijsttrekkerschap. De komende weken wordt dan de lijsttrekker gekozen en de kandidatenlijst vastgesteld. Er is veel nieuwe energie!

Daarbij is het inmiddels duidelijk dat het D66 Bernheze team versterkt zal worden met Marko Konings en Ad Donkers van Politieke Partij Blanco. In de afgelopen periode hebben we elkaar regelmatig opgezocht voor samenwerking en lagen de standpunten op veel vlakken op één lijn. Vanuit D66 Bernheze zijn we dan ook blij dat Marko Konings en Ad Donkers zich met al hun kennis en ervaring aansluiten bij D66 Bernheze. Marko Konings zal zich verkiesbaar stellen voor een raadszetel namens D66 Bernheze, waar Ad Donkers kiest voor een lagere plaats op de kieslijst en zijn kennis en ervaring binnen de steunfractie zal delen. 

D66 Bernheze.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 2 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 5 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze