Afbeelding

50PLUS: De herfst komt eraan, de herfst is begonnen.

Gemeentenieuws

Om niet in herhaling te vallen over alles wat al gezegd is over de komende gemeenteraadsverkiezingen en de partijen die wel of niet mee willen doen, willen wij het eens hebben over de wisseling van het seizoen. Wat heeft dat dan te doen met 50Plus Bernheze hoor ik u denken...

50Plus Bernheze is een politieke partij in oprichting en heeft geen zitting in de raad

- Wij staan voor een beleid waar we de humane kant van de ouderen en de jongeren onder ons niet zullen vergeten, dat heet beleid.
- We weten allen dat de overgang van zomer naar herfst voor vele mensen ook een wisseling van stemming teweeg kan brengen.
- We willen deze mensen (jong of oud) helpen met wat opbeurende stukjes in DeMooiBernhezeKrant, immers het hoeft niet altijd politiek gekleurd te zijn.

Denk positief, denk aan de mooie kleuren die de herfst meebrengt, de regen, de wind...niet altijd fijn, maar in de kern Heesch rijdt ook de Hop-On bus weer over het welbekende parcours. Gebruik bij slecht weer gerust de Hop-On Hop-Off bus al is het maar voor een praatje en om andere gezichten te zien. Zou dat ook niet mooi zijn voor in de andere kernen?

Loop de bibliotheek eens binnen gewoon voor ‘t krantje en voor een kopje koffie en loop de gemeenschapshuizen eens binnen; ze zijn allemaal toegankelijk, óók met rollators. Doen!

Veel plezier in de herfst!

Maayke Wooning, 50PLUS Bernheze