Afbeelding

Nieuwe tassen voor HVCH - JO9-1

Sport

HEESCH - Drie keer per week komt de JO9-1 van HVCH naar sportpark De Braaken om te doen wat ze het leukst vinden, voetballen! En wat is er fijner om dan je spullen mee te nemen in een voetbalrugzak? Becoss heeft er voor dit team voor gezorgd dat alle spelers met een mooie tas op pad kunnen.

Elke maandag en woensdag traint het team vol overgave. Het is een leergierig team dat laat zien in de eerste weken van het seizoen al weer een hoop geleerd te hebben. Vol enthousiasme staan ze op zaterdag te trappelen om aan de wedstrijden te beginnen. En daarin staan ze met z’n allen hun mannetje (en vrouwtje). Sommige tegenstanders blijken nog een maatje te groot te zijn, maar ze laten zien dat ze voor niemand bang hoeven te zijn. Wij kijken vol vertrouwen uit naar de volgende cyclus van wedstrijden.

Becoss is voor HVCH geen onbekende sponsor. In de afgelopen jaren heeft Becoss al laten zien de jeugdafdeling van HVCH een warm hart toe te dragen. Dat bleek eerder dit seizoen ook al toen er nieuwe hesjes nodig waren voor alle teams en Paul en Maggy Peters ook deze voor hun rekening namen.

Becoss is een onafhankelijk wervings- en selectiebureau dat zich met haar activiteiten volledig focust op specifieke segmenten van de arbeidsmarkt. Ze publiceren en creëren een helder overzicht in alle vacatures, beheren de binnenkomende sollicitaties en matchen kandidaten met het vacaturedossier. Deze positief onderscheidende werkwijze en verfrissende opvattingen hebben ertoe geleid dat Becoss een begrip is geworden in de arbeidsbemiddeling.

Paul en Maggy, namens spelers, leiding en ouders hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 5 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 6 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 6 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 6 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze