Korloo pakt de punten

LOOSBROEK - Zondag stond Korloo 1 tegen Merselo 1 in Loosbroek op het programma. De wedstrijd werd afgetrapt door de pupil van de week, Dieuwke was zondag de pupil van de week en maakte een mooie doorloopbal. Na het eerste fluitsignaal ging Korloo er vol tegen aan!

Korloo startte sterk in de aanval door goede kansen te benutten en lange aanvallen te hebben. Dat werd beloond, Korloo opende de score met een doorloopbal. Met een paar afstandsschoten, korte schotjes en doorloopballen ging Korloo met een stand van 6-4 de rust in.

Na de rust gingen we weer fel de wedstrijd in. Verdedigend waren we sterk, de dames van Korloo wisten veel druk te zetten op de tegenstanders waardoor het scoren moeilijk werd. In de aanval bleven we de kansen creëren en konden we daarom de korf goed vinden, dat resulteerde tot een stand van 6-4 naar 11-4.

Korloo bleef nog steeds fel en de dames speelden elkaar goed vrij. Met nog wat afstandsschoten maakten we een eindstand van 14-7.