Afbeelding
TeunBevers

Prinses Irene verliest met ruime cijfers

Sport

NISTELRODE - Gijs van Erp had een mooier afscheid verdiend. In zijn 390ste (!) wedstrijd nam hij afscheid met een 0-3 nederlaag tegen Volharding. Voor de wedstrijd stond er een erehaag van jeugdspelers voor hem opgesteld, waar hij voor de laatste keer doorheen liep, richting het hoofdveld waar hij zoveel successen boekte. Van Erp zag zijn ploeg vervolgens kansloos verliezen na een toch bemoedigend begin waarin er amper kansen waren. Binnen vier minuten werd de wedstrijd feitelijk beslist. Kevin Klein scoorde uit een vrije trap in de 25ste minuut en even later werd wel erg makkelijk naar de stip gewezen door scheidsrechter Briene. Aanvoerder Buijssen pakte het cadeautje gretig uit.

Na rust kwam Volharding amper over de middenlijn, maar ondanks het vele balbezit wist Prinses Irene amper wat te creëren. In de 70ste minuut was dat wel het geval aan Volharding kant en kopte Tom Kessels raak. Even later droeg Gijs van Erp zijn aanvoerdersband over aan Tim van den Brand en nam onder een lang applaus van de goedgevulde tribune, geëmotioneerd afscheid van zijn publiek. Een moment dat ook jouw verslaggever en anderen kippenvel bezorgde. Gijs zullen we niet vergeten, deze wedstrijd wel want Volharding was deze middag echt te sterk.

Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 16 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 17 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 21 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode