Ruwaard - Avesteyn

Overwinning Avesteyn

OSS/HEESWIJK-DINTHER - Ronde drie van de beker, voor beide ploegen de laatste test voor de start van de competitie. Het bleek een slordige wedstrijd te worden, bij beide ploegen was het veldspel niet om over naar huis te schrijven.

De mogelijkheden waren echter wel voor Avesteyn, nadat de eerste goal van Lars van Lee niet doorging vanwege buitenspel, was het toch Avesteyn dat op 0-1 kwam na een doelpunt van Joost van Vugt na goed breed leggen van Dries Heerkens. Verder was de beste kans in de eerste helft voor Ruwaard, uit een ingooi ging de aanvaller een op een op de keeper, maar een attente Luc van der Heijden voorkwam de gelijkmaker. Bij Avesteyn ontbrak het aan enige scherpte en was de eindpass uitermate slordig, waardoor de ploegen met een tussenstand van 0-1 de rust in gingen.

De tweede helft vertoonde eenzelfde beeld als de eerste, wederom slordig van beide kanten. Na opnieuw een afgekeurd doelpunt van Lars van Lee wegens buitenspel, liep Avesteyn in de laatste tien minuten toch uit naar een 0-4 overwinning na twee doelpunten van Dries Heerkens en een doelpunt van Stef Barten.