Annick Boer
Annick Boer Randy Fokke

Annick Boer gaat solo!

Activiteit

Op 2 oktober speelt Annick Boer haar cabaretvoorstelling ‘Dat is goed gelukt!’ met live muziek van Jean Louis van Dam. Annick staat al 25 jaar onafgebroken op de planken in musical- en toneelproducties en veel mensen kennen haar ook van televisieprogramma’s als ‘Kanniewaarzijn’, ‘Kopspijkers’ en ‘Cojones’. Maar nu blijkt er ook een geestige cabaretière in haar te huizen. In haar voorstelling ‘Dat is goed gelukt!” wisselt Boer droogkomische conferences vol zelfspot over de menselijke natuur af met prachtige, eigen kleinkunstliedjes.

En hij is goed gelukt!
Volkskrant: “Rake typeringen in mooi klein cabaret Boer”. In Dat is goed gelukt! leren we Annick Boer een stuk beter kennen, omdat zij op een prettig directe en openhartige wijze vertelt over het reilen en zeilen in de Nederlandse theaterwereld en in haar privéleven als stiefmoeder. Boer bezit een voor cabaret zeer geschikt dubbeltalent: ze kan geestig vertellen met een stem die doet denken aan Brigitte Kaandorp, én ze kan heel mooi zingen.”

Theaterparadijs: “Alles onder controle in eerste solo. “Het hoge energielevel waarmee ze de voorstelling start, laat ze in de volgende anderhalf uur ook niet meer los. Met veel humor en in een hoog tempo weet Annick Boer een sfeer te creëren, waardoor je het idee hebt dat je al een uur naar haar aan het luisteren bent. Niet omdat het verveelt, maar omdat het boeit en goed voelt.”

CC Nesterlé | 2 oktober | aanvang 20.15 uur | tickets te koop via www.nesterle.nl.

Foto: Randy Fokke

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 39 minuten geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze