Teun Bevers

Prinses Irene laat in slotfase winst glippen

NISTELRODE - In de 81ste minuut leidde Prinses Irene, door een doelpunt op slag van rust, van de weer uitstekend spelende Tom Berendsen, met 1-0. Toch ging SV Top in deze bekerwedstrijd er nog met de winst vandoor. In de 82ste minuut scoorde namelijk, wie anders dan, Aram Pusters de gelijkmaker. Vijf minuten later was de uitstekend op dreef zijnde Mathijs Pluk kansloos op een schot van Casper van Druten. In de eerste helft was Prinses Irene duidelijk de bovenliggende partij, in de tweede helft waren de rollen omgedraaid. Vooral in de slotfase leek de pijp leeg bij de Nistelrodenaren. Al met al was het een goede wedstrijd tegen de eersteklasser uit Oss. Door deze nederlaag is Prinses Irene uitgeschakeld in het bekertoernooi.