Afbeelding

Burendag | Iets te vieren?

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Deze maand is er altijd wel een reden voor een gezellige BBQ party! Woon jij ook in een gezellige buurt? Dan vier je op 25 september natuurlijk de jaarlijkse burendag. Organiseer een buurtbarbecue en kom gezellig samen.  

Of.. heb jij een super leuke en lieve broer of zus? Op 30 september is het Nationale Broer- en Zusdag. Laat je broer of zus op deze dag weten hoeveel hij/zij voor je betekent met een geheel verzorgde BBQ misschien?

Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Bestel dan een compleet barbecue pakket bij BBQenzo.nl. Zelfs het servies en bestek wordt meegeleverd. Je bestelt al een compleet barbecue pakket vanaf € 13,50 p.p. Na afloop nemen zij ook de vuile afwas weer mee. Ideaal! Genieten met je buren, of met je broer of zus!

Tapas
De lekkerste tapas thuisbezorgd. Geniet van heerlijke koude en warme tapas zoals kipvleugels, olijven mix, stokbrood, plukbrood, chorizo en gehaktballetjes. Heerlijke veelzijdige tapas en voor een ieder wat wils.

De warme gerechtjes hoeven alleen nog maar opgewarmd te worden. De tapaspakketten bij BBQenzo.nl zijn te reserveren vanaf vier personen of per plank/ plateau. De hoeveelheid van de gerechtjes wordt afgestemd op het aantal gasten. Laat je verrassen door de heerlijke tapascombinaties!

Genieten begint bij BBQenzo.nl

? Al vanaf € 55,- gratis thuisbezorgd
? Compleet is ook echt compleet
? Zij regelen alles, zelfs de afwas!
? Vóór 12 uur besteld, morgen in huis

Makkelijk bestellen...klik hier