Afbeelding

Sunday Sessions bij CC De Pas

Activiteit

HEESCH - De Sunday Sessions hebben even moeten wachten, maar vanaf oktober gaan ze dan echt weer van start. We trappen af op zondag 3 oktober met Tamed, bestaande uit Joris van Gemert en Temmie van Uden. Zij zullen het café vullen met hun performance en starten met hun optreden om 15.00 uur.

Op 10 oktober volgt een optreden van Paul van Kemenade, een geweldige saxofonist, componist en bandleider van het Paul van Kemenade Quintet. Sinds 1993 is Van Kemenade organisator van het Stranger than Paranoia festival en hij heeft daarnaast al vele prijzen gewonnen met zijn performances. Hoax gaat het podium vullen op 17 oktober. Houd je van stevige rock en power ballads? Kom dan zeker luisteren. Deze zesmans formatie speelt de sterren van de hemel.

Volg de Facebookpagina’s van CC De Pas en Sunday Sessions om overal van op de hoogte te blijven!

Leuke extra’s voor Vrienden van De Pas
Iedereen kan Vriend worden van De Pas. Mede dankzij jouw financiële ondersteuning kan CC De Pas een breed scala aan activiteiten voor haar inwoners en verenigingen blijven faciliteren. Als dank hiervoor nemen wij jouw naam graag op in onze Vriendenlijst op deze pagina en ontvang je met enige regelmaat onze digitale nieuwsbrief.

Onder alle Vrienden worden vanaf november elke eerste dag van maand drie leuke extra’s verloot, bijvoorbeeld twee filmkaartjes, twee kopjes koffie, een portie bitterballen et cetera. Elke winnaar krijgt persoonlijk bericht en kan het cadeautje verzilveren in de maand van de trekking. Alle Vrienden doen elke maand automatisch mee.

Wordt nu ook Vriend van De Pas via https://de-pas.nl/vriend-van-de-pas!