Afbeelding

Gilde Vorstenbosch succesvol op mini-Gildendag

Kunst & Cultuur

ROSMALEN/ VORSTENBOSCH - Het Gilde uit Vorstenbosch wist zondag 12 september enkele mooie prijzen in de wacht te slepen op de mini-Gildendag met twaalf deelnemende gilden bij het Sint Joris-Sint Catherina Gilde in Rosmalen, bij gelegenheid van 100 jaar herinrichting van het gilde sinds 1921. Met een tiental leden was het gilde naar Rosmalen gegaan om deel te nemen aan het Geweer- en Jeu de boules wedstrijden. Bij het geweerschieten, waarin werd deelgenomen door acht deelnemers, zijn diverse prijzen behaald:

Wout Nooijen 1ste prijs Jeugd, Dieke Nooijen 2de prijs Jeugd, Zilveren Koningskruis Peter v/d Broek en 2de prijs personeel geweerschieten Patricia Heerkens-Steenbakkers. Bij het Jeu de boules was één deelnemer namens ons gilde en daar wist Jan v.d. Broek een 2de plaats te behalen.

Het was een fijne en gezellige ontmoetingsdag met lekker weer en een goede organisatie waarbij de drie gildewaarden Broeder-/Zusterschap, Trouw en Dienstbaarheid hoog in het vaandel stonden.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 44 minuten geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze