Afbeelding

28 december, die datum wil je niet missen want dan gaan we kwissen!

Activiteit

NISTELRODE - Nog een paar vragen te maken, het kwisboek in elkaar knutselen en dan ligt er weer een mooie editie van de Nisseroise kwis voor jullie klaar! Noteer daarom alvast 28 december in je agenda want we hopen er weer een mooie, spetterende elfde editie van te mogen maken op de manier zoals jullie van ons gewend zijn!

De tiende editie was niet helemaal een editie zoals jullie die van ons gewend zijn, maar gelukkig hebben we er wel een speciale ‘regionale’ editie van kunnen maken. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen van de teams aangezien ze in een tijd waarin veel dingen niet door konden gaan, toch met een klein team maar liefst twee dagen aan de kwis konden werken. Een bijzondere uitslag met een nieuwe winnaar én een team uit Heesch in de top 3 was het verrassende resultaat!

Helaas heeft ook een aantal organisatieleden besloten om te stoppen. We willen Nick, Ellen, Simon, Dennis en Maaike bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren! Gelukkig zijn Amy en Linda bij de organisatie gekomen om ons team te versterken want alle hulp kunnen we goed gebruiken. Dus mocht je het ook leuk vinden? Denk er alvast over na en wie weet sluit je vanaf 2022 bij ons team aan?

Naast 28 december is 1 november ook een belangrijke datum om te noteren, vanaf dat moment kun je je team namelijk inschrijven voor de kwis. Inschrijven kan via www.nisseroisekwis.nl, de deelnamekosten bedragen € 10,-. Gooi het in de groepsapp en stel alvast een team samen, zodat je op 28 december met een gevarieerd gezelschap vol inspiratie en met allerlei kennis kan starten aan onze kwis!

De Nisseroise Kwis, denk daar maar eens over na…