Afbeelding

Jean van Erp wint met hoogste gemiddelde

Sport

HEESWIJK-DINTHER - De eerste wedstrijd van de competitie is succesvol verlopen voor team SIS Schoonmaak uit Uden. De tegenstander Cues & Darts uit Tilburg kwam op bezoek in Uden. Van de 4 te spelen partijen werden er 3 gewonnen (6-2)

Jean van Erp wist zijn partij tegen de Duitser Dustin Jaschke in 22 beurten te winnen met een gemiddelde van maar liefst 1.818. Tot de helft van de partij ging het gelijk op maar in beurt 15 wist Van Erp met een serie van 11 het beslissende gat te slaan en de wedstrijd gedecideerd uit te spelen.

De nr 1 van de wereld, Dick Jaspers, won met 40-22 van Jack van Peer. Onze Belg Eddy Merckx was zijn landgenoot Wesley de Jaeger te sterk af 40-19. De laatste Udense troef Martien van der Spoel verloor kansloos van Volkan Cetin 19-40. Martien kwam de hele wedstrijd niet in zijn spel, van beurt 9 tot 21 miste hij maar liefst 12 beurten. Dat moet aankomend weekend beter.

Zondag staat de uitwedstrijd op het programma in Oosterhout waar ’t Hartje de tegenstander zal zijn.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze