Korloo heeft eerste punt binnen

LOOSBROEK - Zondag 12 september speelde Korloo 1 haar eerste wedstrijd van de competitie. De tegenstander was Fortuna uit Hernen. Na een lange pauze van het spelen van wedstrijden, mochten de dames van Korloo 1 eindelijk weer aan de bak. Het team is opgefrist met een aantal nieuwe speelsters en een nieuwe coach. Met veel energie en motivatie ging men dan ook van start.

De wedstrijd werd begonnen met een doorloopbal van de Pupil van de week. Deze week was Noor de pupil die de doorloopbal scoorde! Vervolgens gingen de dames van start. De eerste minuten was het voor beide partijen zoeken en het duurde even voordat goede kansen werden benut. Korloo opende de score met een kort schot, waarop Fortuna direct een antwoord had. De eerste helft waren beide partijen aan elkaar gewaagd. De dames gingen de rust in met een gelijkstand van 2-2.

Na de rust verliep het spel van Korloo beter en werden de kansen benut. Dit resulteerde in een stand van 6-3 in het voordeel van Korloo. Met nog vijf minuten op de klok kwam Fortuna nog erg dichtbij. Het scorebord stond op 6-5 met nog twee minuten spelen. Uiteindelijk zijn de laatste minuten goed uitgespeeld. De scheidsrechter floot af bij een stand van 8-5 in het voordeel van Korloo. De eerste punten zijn dus binnen!

Ook Korloo 2 heeft het eerste punt binnen na gelijkspel van 4-4 tegen BMC.

Pupil van de week
“Op 12 september was ik pupil van de week bij Korloo. Het was erg leuk. Voor de wedstrijd begon deed ik mee met de warming-up en het oefenen van een doorloopbal. Bij de start van de wedstrijd mocht ik openen met een doorloopbal, gelukkig scoorde ik ook nog. De scheidsrechter gaf mij iets lekkers en een bidon met alle namen van de speelsters erop, superleuk. De wedstrijd was spannend om te kijken en mooi om te zien. Bedankt voor deze leuke ervaring.”