Avesteyn deelt punten met Vorstenbossche Boys

HEESWIJK-DINTHER - De eerste bekerwedstrijd stond zondag 5 september op het programma, thuis tegen Vorstenbossche Boys. Aan het weer lag het niet. Het beloofde een mooie zondagmiddag te worden. De wedstrijd kwam wat stroef op gang met kansjes over en weer. Uiteindelijk was het Vorstenbosch dat de score opende. Door het stroeve veld was het baltempo laag. Nog voor rust wist Avesteyn door twee intikkers van spits Van Lee de score om te draaien, 2-1. In het begin van de tweede helft waren de Dinthernaren scherper wat enkele kansen opleverde. Avesteyn had de winst veilig kunnen stellen maar liet dat achterwege. De keeper van Avesteyn hielp Vorstenbosch vervolgens in het zadel door een slippertje, 2-2. Na de gelijkmaker kreeg Stef Barten een grote kans om de drie punten alsnog in Dinther te houden maar slaagde niet. Eindstand 2-2.