Geschoten door Wildschieters
Geschoten door Wildschieters Enrique Meesters

Bus Whisky in de nationale Restaurantweek

Ondernemend Bernheze

LOOSBROEK - De hele maand september kun je met korting uit eten bij restaurants door heel Nederland. Van 1 tot 30 september is het namelijk Nationale Restaurantweek. Uh, weken dus. Veel van deze zaken behoren tot het midden- of hoogsegment, dus heb je altijd al een avond op chique willen gaan, dan is dit je kans. En het leukste is dat het splinternieuwe boerderijrestaurant van Bus Whisky en De Heische Hoeve in Loosbroek op basis van reviews nu al is geselecteerd als een van de deelnemers!

Een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland voor maar € 28,50. Dat is het concept van de Nationale Restaurant Week 

In het charmante en sfeervol ingerichte boerderijrestaurant van Bus Whisky Distillers op De Heische Hoeve kun je naast genieten van huisgestookte whisky, huisgebrouwen bieren, huisgemaakte frisdranken en huisgebrande koffie óók nog genieten van de heerlijkste streekgerechten. Laat je verleiden door farm-to-table cuisine uit de Maashorstregio en een geweldige ambiance.

Uit eten bij Bus Whisky is een beleving op zich: vanuit het restaurant zie je aan de ene kant de chefs aan het werk in de open keuken. En als je je omdraait, zie je de whiskystokers aan het werk in de distilleerderij, dat wil je echt niet missen! Lekker en gezond eten uit eigen streek, een bijzondere omgeving en een gezellige en ongedwongen sfeer: alle nodige ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring!

Kom gauw langs en ontdek het boerderijrestaurant van Bus Whisky Distillers. Wil jij lekker genieten van een drie gangen chef’s diner in het boerderijrestaurant Bus Whisky? Reserveer dan nu! Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd via www.buswhisky.com 

Bus Whisky Distillers
Heideweg 1a Loosbroek
www.buswhisky.com

Afbeelding