Afbeelding

Energie en plezier tijdens KVW Vorstenbosch

Kinderen & Jongeren

VORSTENBOSCH - Afgelopen week is in Vorstenbosch de Kindervakantieweek georganiseerd. Het was lang spannend of het door zou kunnen gaan, maar het is gelukt. Met de ruim 120 kinderen en alle vrijwilligers en sponsoren kan er terug worden gekeken op prachtige dagen. Iedereen had er zin in en dat was te merken. Wat een energie en plezier!

Het programma was vanwege corona aangepast maar het bouwen van de hutten aan de Tipweg stond dit jaar weer centraal. Met als thema ‘Superhelden’ zijn de kinderen aan de slag gegaan en hebben ze al hun creativiteit op de hutten losgelaten. Het getik van alle hamers klonk als vanouds. Met zelfgemaakte knutselwerken, gordijnen en kussentjes werden de zestien hutten afgewerkt. Iedere keer weer een feest om het eindresultaat te zien. Van sfeervolle hutten met balkon tot complete uitkijktorens met loopbrug. Helaas konden ouders en familie dit jaar niet komen kijken, maar met foto’s en een filmpje als afsluiter heeft iedereen het resultaat kunnen zien.

Waar in de ochtend is gebouwd, stonden in de middag andere activiteiten op het programma: Een speurtocht door het dorp, zeskamp op het ‘kwart over twaalf terrein’ en op donderdag kanoën voor de bovenbouw en een optreden van een echte vuurspuwer voor de onderbouw. Een waar spektakel met voor elk wat wils.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde week. Met wat hulp van het weer is het gelukt om er met z’n allen voor de jeugd weer een onvergetelijke week van te maken. Op naar volgend jaar!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding