Afbeelding

CC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Nieuwe website
We hebben een nieuwe website! Nieuwsgierig? Ga dan snel naar www.de-pas.nl! De website, gerealiseerd door drie Heesche ondernemers: Edgard Kosman (www.peprojects.nl), Sander van Vugt (www.savumarketing.nl) en Jelle Strik (www.glow-media.nl), bevat alle informatie over wat CC De Pas organiseert en nog veel meer. Tickets voor alle evenementen zoals de proeverijen, liederentafels en filmavonden zijn hier te verkrijgen, maar er is ook informatie te vinden over vrijwilligers, zaalhuur en sponsoren. Alles over CC De Pas is gebundeld in een modern jasje.

Filmhuis
Op maandag 13 en dinsdag 14 september draaien we bij CC De Pas weer twee films. Kaartjes voor deze films zijn te verkrijgen via onze nieuwe website. De films starten om 20.00 uur. Nieuwsgierig naar welke films we gaan draaien? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Sunday Sessions
Helaas zijn de coronamaatregelen nog steeds zo dat live entertainment in het café en op het terras niet is toegestaan. De eerste Sunday Sessions laten dus nog op even zich wachten. Wij hopen van harte dat we hiermee snel kunnen starten. Tamed en Mick Stender zijn er nog steeds klaar voor!

Vrienden van De Pas
Draag jij, als inwoner van Heesch, CC De Pas een warm hart toe? Ga dan naar de Vriendenpagina op de nieuwe website. Word Vriend van De Pas en zorg dat jouw naam ook bij de groeiende groep Vrienden komt te staan!