Afbeelding
Marcel van der Steen

Fietsplus Rini officiële dealer Segway eScooter

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – Ook Rini de Reuver van Fietsplus Rini ziet het belang van een wereld waarin duurzaamheid de boventoon voert en is dan ook sinds kort de officiële dealer van eScooters van het gerenommeerde merk Segway.

Veel mensen kennen Segway van de eStep maar dit van oorsprong Engelse bedrijf heeft sinds kort ook eScooters en eBrommers ontwikkeld om zo niet alleen in te spelen op de grote vraag naar duurzame vervoersmiddelen maar om ook tegemoet te komen aan de vraag naar een makkelijk te manoeuvreren vervoersmiddel voor in de stad dat bovendien handig is om mee te nemen op vakantie!

“Natuurlijk blijven er benzinemotoren en – scooters te koop en die zullen wij dan ook in ons assortiment houden maar wij zien zeker veel potentie in de eScooter; met recht een prachtproduct te noemen. De eScooter is enorm in opkomst en wij zijn dan ook erg trots op het feit dat Fietsplus Rini en Segway de afspraak hebben gemaakt om officiële en unieke dealer te worden voor de regio Uden, Landerd, Oss en Meierijstad”, zegt Rini de Reuver van Fietsplus Rini vol trots. De e-scooter is van zeer goede kwaliteit en gebouwd uit degelijke materialen. Bij Fietsplus Rini kun je langzaamaan steeds meer uitvoeringen en kleuren verwachten waarin in het voorjaar 2022 alle modellen en kleuren uiteindelijk in de winkel staan.

Rini: “Ik begin met zes stuks maar uiteindelijk wordt de collectie dus flink uitgebreid. De scooters zijn er met helmplicht en zonder helmplicht en bepaalde modellen kunnen met een opgeladen accu maar liefst 140 kilometer afleggen. Het verschil met reguliere scooters is onder andere dat je op de scooter moet zitten om gas te geven en dat je via een app de scooter kunt activeren. Bij de e-scooter zit de accu onder de voetplank dus je kunt veel bagage kwijt in de helmbak én hij is licht in gewicht, dus makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een camper. Dit product is dus zeker niet alleen voor de jeugd!”

Fietsplus Rini is specialist op het gebied van elektrische fietsen en elektrische scooters en is te vinden in het centrum van Nistelrode. Kom snel een keertje kijken en probeer vrijblijvend onze demo Segway eScooter. Rini en zijn team staan graag voor je klaar.

In kader
De allereerste Segway eScooter, de E110SE*, is nu beschikbaar! Met een stijlvolle matzwarte afwerking en vele slimme functies die zijn aangesloten op jouw smartphone, heeft deze eScooter het allemaal! Bij aanschaf van een E110SE ontvang je nu een extra cool cadeau, de Segway Drift W1 e-skates. Exclusief te koop bij Fietplus Rini!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding