Afbeelding

Heesche Bridgeclub viert haar 40-jarig bestaan

Activiteit

HEESCH - We kunnen en mogen weer! Op dinsdagavond 7 september start HBC ’81 het bridgeseizoen 2021-2022 met de algemene ledenvergadering. De vergadering vindt plaats in CC De Pas en begint om 19.30 uur met een kopje koffie of thee; na afloop wordt er een onderlinge wedstrijd georganiseerd. Op zaterdag 11 september hebben wij feest! Wij vieren dan ons 40-jarig bestaan. De eerste speelavonden zijn dan op maandag 13 en dinsdag 14 september.

HBC ’81 heeft ongeveer 130 leden, speelt op de maandag- en dinsdagavond, is lid van de Nederlandse Bridgebond en organiseert behalve een onderlinge competitie ook regelmatig speciale wedstrijden en één keer per jaar de ‘Open Heesche bridgedrive’; een bridgewedstrijd die open staat voor iedere bridger, dus ook voor bridgers van andere clubs en thuisbridgers. De helft van onze leden komt uit Heesch; de rest uit de omliggende plaatsen zoals Nistelrode, Schaijk, Oss, Berghem, Geffen et cetera. 

Ben je een thuisbridger die op een leuke club tegen nieuwe tegenstanders wil kaarten? Ben je een clubbridger die ook op een andere speelavond wil spelen? Dan ben je bij de Heesche Bridge Club aan het goede adres! Zowel op de maandag- als de dinsdagavond kunnen we nog paren plaatsen. Beginners die net een cursus hebben afgerond worden in de beginperiode zorgvuldig opgevangen en begeleid door ervaren bridgers. Je mag één volledige competitieronde (vier weken) meedoen, voordat je beslist of je lid wil worden van HBC’81. Je hoeft zich niet per se als paar aan te melden want ook als je alleen bent en een geschikte bridgepartner zoekt kun je contact opnemen met onze bridgeclub. Bel of mail dan met voorzitter Theo van Rosmalen, 06-52659318 of tvanrosmalen@hotmail.com en/of met de secretaris Cis de Brouwer, 0412-452105, heeschebridgeclub@gmail.com.

Indien je belangstelling hebt om bridgen te leren dan kunnen wij jou bridgedocent Adrie Verwijst uit Oss (0412-652565/bridgelereninoss@xs4all.nl aanbevelen.

Alle voorbereidingen voor een goed seizoen zijn getroffen; het bestuur is er klaar voor!