Harrie en Nellie Langens-Smits
Harrie en Nellie Langens-Smits Alette fotografie

Gouden bruidspaar Harrie en Nellie Langens - Smits

Human Interest

LOOSBROEK -  Vrijdag 20 augustus hebben Harrie en Nellie Langens-Smits hun 50-jarig huwelijksfeest gevierd met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden bij Zaal Kerkzicht in Loosbroek. Harrie is geboren in Loosbroek en is de jongste uit een gezin van zes kinderen. Nellie komt uit Heesch en is ook de jongste uit een gezin van zes kinderen. Na zes jaar verkering zijn ze getrouwd en hebben toen zelf een huis gebouwd naast het ouderlijk huis van Harrie in Loosbroek. Het echtpaar heeft drie dochters gekregen. Nu wonen ze sinds acht jaar in de kern van Loosbroek en woont hun jongste dochter in het ouderlijk huis.

Harrie heeft vele jaren bij Nelissen van Gerwen gewerkt als constructiebankwerker. Ook heeft hij zich op verschillende manieren ingezet voor Loosbroek. Nadat hij met pensioen is gegaan is hij actief geweest voor de KBO en rijdt nog steeds op de buurtbus. Vroeger is hij scheidsrechter geweest bij vele voetbalwedstrijden en nu is hij nog steeds actief als koster voor de parochie in Loosbroek.

Nellie heeft jaren voor het gezin gezorgd en zich ingezet voor de basisschool en de Loosbroekse parochie. Daarnaast heeft ze ook werkzaamheden in de horeca verricht. Nellie zingt nog in verschillende koren en is actief bij de Zonnebloem en in het parochiebestuur van Loosbroek. Zij heeft drie jaar geleden voor al haar verdiensten een koninklijk lintje mogen ontvangen. Nu doet het echtpaar het wat rustiger aan en genieten ze beiden van hun vrije tijd en hun acht kleinkinderen.

Nellie en Harrie hebben vrijdag 20 augustus een mooi feest kunnen vieren waar ze nog heel lang over kunnen napraten!