Afbeelding

Fotowedstrijd ‘Cover 500ste editie’

Activiteit

BERNHEZE - De redactie van DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl houdt een fotowedstrijd. Op 29 september brengen we de 500ste editie uit van DeMooiBernhezeKrant en daarom koppelen we hieraan ook de fotowedstrijd deze zomer. Het thema: ‘MooiBernheze in Beeld’ met als doel: de coverfoto voor de 500ste editie van DeMooiBernhezeKrant.

Laat je creativiteit de vrije loop en laat zien wat wat MooiBernheze in beeld voor jou betekent. In de voorbeelden zie je dat er ook tekst, quotes of illustraties met verwijzingen op de foto komen. Ook kun je er rekening mee houden dat de foto vierkant kan worden.

De fotowedstrijd staat open voor alle (amateur)fotografen van Bernheze. Lever de foto’s digitaal aan in JPG-formaat, resolutie 300 dpi en tenminste 1MB groot. Voor de cover van DeMooiBernhezeKrant hebben we natuurlijk een staande foto nodig.

Toelichtingen op of bij de foto’s zijn niet nodig; de foto moet het verhaal zelf vertellen. Bedenk ook dat foto’s extra levendig worden als er (ook) mensen op staan! Hiervoor dien je wel toestemming te hebben, om deze voor dit doel te mogen gebruiken.

Iedere deelnemer aan de wedstrijd mag maximaal drie foto’s sturen naar de redactie. Stuur een mail naar info@demooibernhezekrant.nlmet vermelding ‘fotowedstrijd’. Vergeet niet om duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en de datum van de foto te vermelden.

Insturen kan tot 1 september 2021.

De foto’s worden beoordeeld door een jury die bestaat uit fotografen Marcel, Guus en Edwin van DeMooiBernhezeKrant, bijgestaan door fotograaf Wim Roefs uit Loosbroek. Zij kiezen uit de ingezonden foto’s de drie mooiste. Hierna zullen Rian, Heidi en vormgever Monique de winnende foto kiezen. De andere foto’s in de winnende top 3 krijgen een mooi plekje in DeMooiBernhezeKrant

Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 minuten geleden Het was interessant, educatief, afwisselend en gezellig bij KBO Cultureel-Creatief
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Successen bij de kaderdag
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Sint Willebrordusgilde Heeswijk actief in Someren Eind
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Bedankt Nisseroi voor alle steun!
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 18 uur geleden Loosbroekse Harm wint een mooi bedrag in tv-programma Miljoenenjacht
Vijf jubilarissen
Welzijn & Maatschappij 19 uur geleden Vijf jubilarissen bij De Horizon