Afbeelding

Bernhezer Fiets Eendaagse vanuit Heeswijk-Dinther en Nistelrode.

Activiteit

BERNHEZE - Op zondag 22 augustus aanstaande, organiseren de Meierijsche Museumboerderij uit Heeswijk-Dinther en Scouting Mira Ceti uit Nistelrode samen een fietstocht door mooi Bernheze en omgeving. Deelname is gratis. 

De fietstocht, waarbij je kunt kiezen uit een route van 40 of 60 km, kan tussen 9.00 en 16.00 uur gefietst worden. Je kunt starten bij de Meierijsche Museumboerderij, Meerstraat 28 in Heeswijk of vanaf het Raadhuisplein in Nistelrode.

Inschrijven kan, tot uiterlijk 14 augustus, uitsluitend via het sturen van een mailtje naar: info@museumboerderij.nl (voor de routes vanuit Heeswijk) en fietstocht@miraceti.nl (voor de routes vanuit Nistelrode). In dat mailtje schrijf je: namen + leeftijden van de deelnemers, de gekozen route (40 of 60 km). 

Wij reageren met: alle noodzakelijke informatie, een bevestiging van deelname en een routebeschrijving van de door jou/ jullie gekozen route. Die route print je uit en neem je mee op zondag 22 augustus. Na afloop ben je welkom op het terras van de Heeswijk-Dintherse Meierijsche Museumboerderij. Daar is van alles te beleven en daar zijn ook lekkere- en leuke museumproducten te koop! In Nistelrode ben je voor de start en finish welkom op het Raadhuisplein 

Gezellig dat je erbij bent!