Afbeelding

DE PAS ORGANISEERT

Activiteit

Filmhuis
In Heesch hebben we al jaren een Filmhuis waarbinnen we een divers programma vertonen. Kinderfilms, themafilms, humor en drama; een lach en een traan verzekerd. Ben jij benieuwd wat we daarover kwijt willen? Lees dan snel verder!

Samen met een aantal vrijwilligers programmeren we elke maand diverse films. Laagdrempelig, de kosten voor een kaartje zijn laag, er mag een drankje mee naar binnen en na afloop is het altijd gezellig in het café en op het terras. Gewoon, hier in Heesch. Bij jou om de hoek, op loop- of fietsafstand. Dat kan in CC De Pas, de plek waar iedereen welkom is maar ook waar we het samen moeten doen.

Afgelopen weken hebben de eerste filmavonden weer plaats gevonden. Deze waren meteen een succes. De eerste film op het programma was ‘Le Mans 66’, geschikt voor een echte
mannenavond. Met een heerlijk La Trappe biertje in de hand ging men de zaal in. De tweede film ‘The Peanut Butter Falcon’ werd goed bezocht. Het was duidelijk te merken dat iedereen blij was dat het weer kon. Ook na afloop van deze film was het nog gezellig op het terras.

Filmprogramma

Maandag en dinsdag 13 en 14 septemberMaandag en dinsdag 18 en 19 oktoberWoensdag en donderdag 27 en 28 oktober (kinderfilms)Maandag en dinsdag 15 en 16 novemberMaandag en dinsdag 13 en 14 decemberMaandag 27 decemberWoensdag en donderdag 5 en 6 januari (kinderfilms)


Houd voor de titels, tijden en tickets de social media en website van CC De Pas in de gaten!

Vrijwilligers
Met het Filmhuis zien we dat we de leefbaarheid in Heesch en een ‘rijk’ sociaal en cultureel aanbod samen moeten maken. Zou je een bijdrage willen leveren aan deze filmavonden? We kunnen nog wel wat handjes gebruiken, dus je bent welkom!

Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 15 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 16 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 20 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Afbeelding
Natuur & Dieren 22 uur geleden Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!