Collin, Billy en Ian genieten van de opgeknapte tafeltennistafel
Collin, Billy en Ian genieten van de opgeknapte tafeltennistafel

Buurtverenigingen knappen speelterrein op

Kinderen & Jongeren

NISTELRODE - In februari van dit jaar vond op verzoek van buurtvereniging W. van Houtstraat/F. Hochstenbachstraat en samen met buurtvereniging Boekweitstraat. een overleg plaats met de gemeente over het opknappen van het speelterrein aan de Boekweitstraat.

Afgesproken werd dat de gemeente enkele kapotte onderdelen zou vervangen en de gemeente gaf ook aan bereid te zijn materialen (verf met bijbehorende spullen) beschikbaar te stellen als de buurtverenigingen daar zelf mee aan de slag zouden gaan. Afgelopen weken heeft dat ertoe geleid dat met negen vrijwilligers uit beide buurten enkele avonden en een zaterdag de speeltoestellen en ook de slagboom en de afvalbak zijn geschilderd. Ook is het houtwerk van enkele toestellen alsmede de picknicktafel aangepakt en is de jeu-de-boulesbaan onkruidvrij gemaakt.

Het geheel ziet er weer spik en span uit en de kinderen kunnen weer naar hartenlust spelen. Vrijdag 30 juli vond de ‘oplevering’ plaats en zowel gemeente als de beide buurtverenigingen lieten weten blij en trots te zijn op het resultaat.

De tafeltennistafel voordat deze opgeknapt is.
Ian, Collin en Billy genieten van het opgeknapte speeltuintje
Voor het opknappen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Voor het opknappen
Afbeelding
Voor het opknappen
Afbeelding
Afbeelding