Afbeelding

Judo-examens

Sport

NISTELRODE - Team Tanoshii/Conscius Sports is super dankbaar dat zij na een jaar weer judo examens kon organiseren in de dojo bij Conscius Sports. Zoals altijd kwamen de jeugdige deelnemers weer zenuwachtig de judomat op, maar na een paar keer rollen waren ze de zenuwen snel de baas. De examencommissie was blij verrast met de judo-examens van de jeugdige judoka’s die van hoge kwaliteit en intensiviteit waren. Super trots konden de leraren de nieuwe banden aan deze kanjers uitreiken!

Geslaagd voor de Wit/Gele band zijn: Sawan Fakira, Marley Raaijmakers en Mathias van der Velden
Geslaagd voor Gele band zijn: Kamil Sitek en Jan Fijolek
Geslaagd voor de Geel/Oranje band zijn: Natalia Sitek, Weronika Fijolek, Jay Borgerhout en Jules van den Hanenberg
Geslaagd voor Groene band zijn: Stan van der Velden en Mayson Raaijmakers.

Ook de Bruine band dragers van Team Tanoshii/Conscius Sports wilden graag kijken hoe ver ze stonden met de weg naar zwarte band. In deelmodules konden de mannen op examen om de voordracht voor zwarte band dichterbij te brengen. Na een intensief examen zag de examencommissie dat de coronaperiode er ingehakt heeft; de mannen deden hun best maar het was net niet genoeg om hiervoor te slagen. Geen nood natuurlijk want ze gaan er weer tegenaan en wanneer ze er klaar voor zijn gaan ze gewoon weer examen voor de deelmodule doen. Thirsa Dorenbos was niet van de mat weg te krijgen en kreeg als verrassing haar Gele Band uitgereikt.

Iedereen van Team Tanoshii/Conscius Sports; gefeliciteerd met jullie nieuwe banden en Erik, Stefan, Triveth, Marco en Wout bedankt voor het in orde maken van de dojo.