Silvana Schoonenberg
Silvana Schoonenberg

CDA: Heesch timmert aan de weg

Gemeentenieuws

Letterlijk en figuurlijk want zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt is de nieuwe turborotonde aan de Cereslaan klaar voor gebruik. Door de aanleg van nieuwbouwwijk De Erven en het naast de rotonde gelegen gezondheidscentrum, begon de oude rotonde steeds meer uit haar jasje te groeien. Met het vooruitzicht op de ruim vierhonderd nieuwe huizen die op De Erven voor jong en oud gebouwd worden, is de extra aansluiting op deze wijk letterlijk een uitkomst.

Niet alleen op het gebied van wegen- en woningbouw is Heesch vooruitstrevend, ook het verenigingsleven dat Heesch rijk is staat niet stil en groeit mee met de tijd. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe sportkantine van HVCH waar generaties lang weer samen kunnen komen voor een potje voetbal en niet te vergeten, de derde helft.

Ook het centrum heeft de afgelopen jaren de nodige ontwikkelingen doorgemaakt wat geresulteerd heeft in een mooi en ondernemend centrum.

Met zoveel groei in een dorp zou je zeggen dat het gevaar loert dat je de verbinding verliest met elkaar. Maar ook op sociaal gebied weet Heesch van aanpakken. Mooie initiatieven zoals WIJ, Heesch zorgen ervoor dat inwoners, vrijwilligers, ondernemers en verenigingen in verbinding met elkaar komen en blijven.

Kortom, een bruisend dorp waarin veel ondernomen wordt en de verbinding met elkaar wordt opgezocht. Daar mogen we trots op zijn!

Silvana Schoonenberg, commissielid Bestuur & Strategie CDA
CDA Bernheze: altijd in de buurt!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze