Tom en Rosan
Tom en Rosan

Hanegraaf Keukens

Ondernemend Bernheze

HEESCH - ‘Ieder z’n vak’, hoor je wel eens. Voor Rosan en Ton Hanegraaf is dat het vak van keukeninterieur. “Met een flinke dosis kennis, ervaring maar vooral enthousiasme zetten we ons iedere dag 100 procent in voor onze klanten, waarbij het ontzorgen op nummer 1 staat! De klant vertelt wat hij mooi en belangrijk vindt en wij vertalen dit naar die ene droomkeuken.”

De keuken is een verlengstuk van je identiteit, het zegt iets over jou én je levensstijl. Snel een boterham smeren zonder de tafel te hoeven dekken of liever met je hele gezin ontspannen ontbijten? “Samen kijken we naar de basis en door gerichte vragen te stellen komt er uiteindelijk een ontwerp tot stand dat naadloos aansluit op jouw dagelijkse ritueel”, zeggen Ton en Rosan.

Hanegraaf Keukens neemt alle tijd voor je met als doel die ene kwaliteitsdroomkeuken die bij jou past samen met jou te realiseren. Moeten we dan een keer buiten de reguliere openingstijden afspreken? Of misschien bij je thuis? Geen probleem! We stellen ons graag flexibel op. 

‘Dorp 58,
5384 MC Heesch
0412 20 28 49
info@hanegraafkeukens.nl
www.hanegraafkeukens.nl