Afbeelding
Foto: Marcel van der Steen

Expositie Fotoclub Bernheze bij Laverhof

Activiteit

HEESWIJK-DINTHER - Ondanks corona is Fotoclub Bernheze tijdens deze periode actief gebleven Maar helaas konden de leden hun creativiteit nergens laten zien, dus ook geen jaarlijkse expositie in de Kersouwe bijvoorbeeld. Daarom kwam het verzoek van verzorgingshuis Laverhof of de fotoclub niet iets voor de bewoners kon exposeren, als geroepen.

Dus er is vanaf 1 juli op het terras van Laverhof het kettingfotoproject van het seizoen 2019-2020 geëxposeerd. Bij dit project wordt uitgegaan van een -min of meer- cryptische zin: Het samenspel van donker en licht onthult de schoonheid van het leven.

Ieder lid van de fotoclub kreeg een letter van deze zin toebedeeld en werd hiermee gefotografeerd door zijn of haar buurman(-vrouw) op de ledenlijst. Zo kwam er uiteindelijk een doek van circa 30 meter met 55 foto’s met zeer uiteenlopende interpretaties. Op 1 juli is de expositie officieel geopend door Monique Janus, cluster-directeur Laverhof team Heeswijk-Uden en Wim Roefs, voorzitter Fotoclub Bernheze. De heer Vroom mocht het lint doorknippen.

De expositie is voor iedereen te bezoeken en is te zien tot 1 september.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding