Afbeelding

Zomerfeesten KBO Heesch

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - De coronapandemie lijkt wat op haar retour. Vele ouderen komen in een periode waarin hun kinderen weer op vakantie kunnen gaan. Helaas zijn er voor hen nog geen nieuwe activiteiten gestart zoals in het verleden de zomerschool bij de Eijnderic. Toch zijn de meesten uit deze leeftijdsgroep tweemaal gevaccineerd en daarom heeft KBO Heesch besloten om voor alle 50-plussers uit Heesch verschillende augustusactiviteiten te organiseren. Dus ook voor alle niet-leden! Zie onze website voor meer informatie; www.kbo-heesch.nl/zomerfeest.

Bovendien zijn zij ook welkom om in de maand augustus, gratis ter kennismaking, deel te nemen aan alle normale wekelijkse KBO-activiteiten. 

Om mee te kunnen doen met ons zomerfeest moet iedere belangstellende zich opgeven met een inschrijfformulier. Dit formulier kun je downloaden vanaf de website; www.kbo-heesch.nl/zomerfeest.
Belangstellenden kunnen ook een boekje met daarin alle geplande activiteiten en het inschrijfformulier ophalen bij CC De Pas. Ook is alles te vinden in de nieuwsbrief van KBO-Heesch. Iedereen kan die brief ook ontvangen door zich daarvoor aan te melden door een mailtje naar communicatie@kboheesch.nl te sturen.

Dit inschrijfformulier kan alleen op dinsdag 13 en woensdag 14 juli tussen 13.30 en 16.00 uur in CC De Pas worden ingeleverd. Voor deelname aan verschillende activiteiten bestaat een maximum aantal deelnemers. ‘Wie het eerst komt, het eerst maalt’, zegt het spreekwoord ook hier.