Afbeelding

Gevraagd caddy/bus

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - In verband met medische oorzaken moet onze voorzitter helaas per direct alles op een laag pitje zetten en ligt zij er voor een langere periode uit. Daarnaast is onze vicevoorzitter aan haar schouder geopereerd en zij moet het dus ook even wat rustiger aan doen. Mede in verband daarmee hebben WIJ de samenwerking opgezocht met een ander burgerinitiatief. Grappig want hier is onze stichting eigenlijk groot mee geworden; samenwerken en elkaar versterken. Over de samenwerking met dit burgerinitiatief later meer!

Voor nu staan de activiteiten van WIJ, HEESCH op een laag pitje en proberen WIJ tijdens de ochtenduren de telefoon te bemannen, maar zal er voorlopig niemand op de Cereslaan aanwezig zijn. WIJ hopen op jullie begrip voor deze vervelende situatie.

Maar... WIJ, HEESCH gaat aankomende week van start met het Voedseluitgiftepunt Heesch en heeft alles kunnen faciliteren op één ding na, en daar vragen WIJ jullie hulp voor! WIJ is op zoek naar een caddy of een bus om op woensdagochtend mee rond te mogen rijden om alle levensmiddelen bij alle sponsors op te halen. Natuurlijk willen WIJ hier een vergoeding voor betalen, maar WIJ wil geen geld besteden aan de aanschaf of huur van een auto, omdat WIJ zoveel andere mooie dingen voor onze inwoners met dat geld kunnen doen.

Wie kan of wil ons helpen? 

Stichting WIJ, HEESCH
06-12997409
info@wijheesch.nl
www.wijheesch.nl.